Om Lotusblomst og mig

– Det er vigtigt for mig at tilbyde mig selv hvile, bevægelse samt næringsrig kost i hverdagen og bruge produkter uden kemi.

Baggrund

Jeg hedder Helle Hollnagel og er uddannet sygeplejerske  for mange mange år siden (1981).

Jeg har studeret Ayurveda (4-5000 år gammel indisk sundheds- lærer), som tager udgangspunk i naturens egne produkter og stræber efter at forebygge sygdom og skabe balance mellem krop og sjæl . Et tankesæt som passer godt til min ide om, at en naturlig og holistisk tilgang til krop og sjæl, er det mest virksomme .

Jeg har levet af at være terapeut i mange år og lavet creme på hobby plan, men nu har jeg besluttet at det kreative skal have plads og form. 

2020 bliver året hvor jeg åbner en webshop, hvor jeg kan sælge det jeg selv holder meget af.

Jeg starter med at sælge cremer og olier, de har før kun været kendt i familien og blandt venner, men nu kan andre også lære dem at kende. Håber du bliver glad for mine produkter.

Til marts rejser jeg til Nepal for at sætte gang i en produktion af børne-tæpper. Et projekt, som jeg også håber  får en social betydning, specielt for kvinderne  i Nepal som ikke har så meget frihed.

Textil tryk er et andet projekt som er i støbeskeen og planen er at det skal blive til baby og junior sengetøj i løbet af 2020. 

Kærlig hilsen

Helle Hollnagel