fbpx

Om Lotusblomst og mig

Baggrund

Jeg hedder Helle Hollnagel og er uddannet sygeplejerske  for mange mange år siden (1981) ,men trængte til at udforske andre måder at udfolde mig på.

 

I 2020 åbnede  jeg en webshop, hvor jeg sælger det jeg brænder for,  kunsthåndværk i form af textiler til børn- håndfarvet og håndtrykt sengetøj og luksus plaider i 100 % Kashmir uld til baby-barn. Prøv lige at forestille dig en nyfødt baby svøbt i den blødeste Kashmir uld, et tæppe som kan følge barnet i mange år.

Plaiden kan også bruges som et lille tæppe i sofaen.

Marts 2020, lige inden corona brød ud og lukkede både Danmark og de fleste andre lande i verden ned, rejser jeg til Nepal for at sætte gang i produktionen af de kashmir plaider som jeg havde designet. Et projekt, som jeg også håber  får en social betydning, specielt for kvinderne  i Nepal som ikke har så meget frihed.

Tekstil farvning og tryk i bredeste forstand er en af mine passioner. At arbejde med farver og mønstre er fantastisk og mit mål er ar skabe unikke textiler af nyt eller gammelt stof. Jeg elsker hør, men vintage bomuld er også fint, det er en særlig fornøjelse at skabe noget nyt af gammelt stof.

Jeg bruger selvfølgelig kun ugiftige farver, ville gerne plante farve, men det er bedst til noget som ikke skal vaskes så ofte.

Kærlig hilsen

Helle Hollnagel